Kari Uoti

Oikeustieteen tohtori, MBA


ASENNETTA JA OSAAMISTA
MEIDÄN FIRMA

Yhteystiedot

Lakiasiaintoimisto Kari Uoti Oy

Itälahdenkatu 15-17, 4 krs
00210 Helsinki

tel: +358 40 545 6697
fax: 010 7520202
info@oikeus.pro

LinkedIn   Instagram   Facebook

Asennetta ja osaamista jo vuodesta 1986 lähtien

Hyvän juristin ominaisuudet – ja juuri tässä järjestyksessä.

Tietoa saa kirjoista, kokemusta elämällä, mutta asenne ei ole hyllytavaraa. Sitä ei saa edes isolla rahalla maailman parhaista yliopistoista. Sitä joko on, tai sitten ei. Jos valitsisin itse juristia, haluaisin nähdä, kokea ja tuntea sen, ettei hän ole ainoastaan tekemässä työtään. Ellen aistisi paloa ja intohimoa, kättelisin kohteliaasti ja poistuisin takavasemmalle.

Vihaan häviämistä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hakisin helppoja juttuja. Etsin mahdollisimman vaikeita tai ylipäänsä sellaisia, jotka saavat ammatillisen kunnianhimoni syttymään. Ne voivat olla suuria tai pieniä – pääasia, että niissä on jotain, jonka vuoksi ei kannata jättää yhtäkään kiveä kääntämättä.

Jos sinulla on sellainen juttu, ota yhteyttä ja katsotaan onko meillä edessämme yhteinen haaste, jotain jonka vuoksi taistella – ja minulle henkilökohtaisesti yksi uusi syy herätä motivoituneena uuteen työpäivään.

Meidän juttumme

Emme tee kaikkea vaan hoidamme vain juttuja, jotka osaamme hyvin.

Hoidamme niin yksityisten kuin yritystenkin asioita. Meillä on asiakkaina niin kuntia kuin poliittisia puolueitakin. Hoidamme juttuja myös ulkomailla, ja meillä on asiakkaina sekä suomalaisia että ulkomaalaisia.

Ydinosaamisemme liittyy riitojen ratkaisuun, oikeudenkäynteihin riita- ja rikosasioissa, niin yleisissä tuomioistuimissa kuin välimiesmenettelyissäkin. Tämän lisäksi hoidamme yritysten ja yksityisten asioita sopimuksista perheoikeudellisiin ongelmiin.

Alla esimerkkejä hoitamistamme tapauksista.

Tiimi

Ota meihin yhteyttä

 

    Tietosuojaseloste